Мешканка Запоріжжя розповіла про пологи під час атаки ворожих дронів (відео)

Мешканка Запоріжжя розповіла про пологи під час атаки ворожих дронів.

Мешканка Запоріжжя розповіла про пологи під час атаки ворожих дронів. Ілюстративне фото: elle.ua

Події
17 березня 12:13

Мешканка Запоріжжя Марія Данько розповіла, як запорізькі лікарі завдяки оснащеній реанімації врятували її немовля під час пологів в момент атаки шахедами.

За словами Марії, її малюк народився 18 листопада 2023 року. Батьки немовля сподівалися, що цей день стане найщасливішим в їхньому житті, проте він став одним з найскладніших. ЇЇ історію опублікована на сторінці МОЗ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Марії, надвечір перед народженням Матвія жінка вже перебувала в пологовому. Тоді почався такий масований напад безпілотників.

- Кожен вибух заставляв стискатися все всередині. В мене почалась кровотеча, відшарування плаценти. За три хвилини я вже була на операційному столі. Все пішло не за планом та зовсім не так як, я хотіла. Дитина сама не задихала, тобто він не закричав. В нього не було сил на те, щоб дихати самостійно. Тоді на допомогу прийшов апарат штучного дихання. Це один з тих приборів, який врятував життя моїй дитині, - згадує Марія Данько.

Наразі малюк Марії повністю здоровий та щасливий. Жінка висловлює безмежну вдячність всім тим лікарям, які допомогли її дитині, а також фандрайзинговій платформі United24, яка допомогла оснастити дитячу реанімацію необхідним обладнанням. За словами жінки, якби не обладнана дитяча реанімація, у її дитини не було б шансів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах