Під Запоріжжям знайшли тіло чоловіка у водоймі: поліція шукає свідків

Під Запоріжжям знайшли тіло чоловіка у водоймі: поліція шукає свідків.

Під Запоріжжям знайшли тіло чоловіка у водоймі: поліція шукає свідків. фото: gettyimages.com, Photo by Joel Sharpe

Події
14 березня 17:43

Сьогодні, 14 березня, у водоймі колишнього водоскиду ПрАТ "Запоріжсталь" в селі Новоолександрівка Запорізького району виявили тіло невідомого чоловіка.

Як повідомляють в поліції, особу чоловіка ще невстановили. Він віком приблизно від 30 до 45 років, зріст близько 173 сантиметрів, борода темно-русявого кольору. Волосся пряме, русявого кольору, група крові В (ІІІ) резус невідомий. Не виключено, що чоловік міг бути військовим.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зараз поліцейські Запоріжжя встановлюють свідків, очевидців та осіб, які володіють будь-якою інформацією, яка може допомогти слідству. Якщо ви володієте будь-якою корисною інформацією, повідомте за номером:  +380 (67) 962 36 68 або 102.

Нагадаємо, раніше ми писали, що пройшло 4 роки після трагедії у парку "Дубовий гай", а вироку суду все ще немає. Батьки загиблої 8-річної дівчинки, на яку впала скульптура, бояться, що справу закриють, тому просили запоріжців прийти на засідання. Стало відомо, що свідки колишнього заступника директора КП "Дубовий гай" Геннадія Мишьякова вкотре не з'явилися на судове засідання. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах