Стало відомо, коли та який супермаркет відкриється в ТРК City Mall замість "Ашану"

Стало відомо, коли та який супермаркет відкриється в ТРК City Mall замість "Ашану" -

Стало відомо, коли та який супермаркет відкриється в ТРК City Mall замість "Ашану" - фото Vgorode.ua

Події
11 березня 17:21

У ТРК City Mall розповіли, який супермаркет відкриється в комплексі замість "Ашану".

Як повідомили на сторінці ТРК, замість "Ашану" для відвідувачів відкриється "Сільпо". У першій половині квітня команда мережі розпочне активну фазу перевтілення площі й реалізацію власних рішень для супермаркету. Відкриття супермаркету заплановане червень 2024 року.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Окрім цього, у ТРК відкриються нові торговельні точки, адже площу продуктового ритейлера оптимізують. Тобто в комплексі розшириться асортимент торгової галереї, куди залучать відомі бренди одягу та електроніки.

Нагадаємо, "Ашан" міг закритися у ТРК City Mall ще у березні минулого року. У нього закінчувалася ліцензія, тому замість нього планували відкрити "Сільпо". Тоді хотіли зробити "рокірування": у "Сіті Моллі" відкрити "Сільпо", а "Ашан" переїхав би в "Амстор" на Перемозі. Цей план був пов'язаний із проблемою операційного менеджменту, через яку сталося падіння продажів у розрахунку на 1 квадратний метр. Однак "Ашан" тоді не закрився і протримався ще рік. Однак у 2024-му він все ж закрився.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах