Стало відомо, де в Запоріжжі з'явиться перша підземна школа

Стало відомо, де в Запоріжжі з'явиться перша підземна школа.

Стало відомо, де в Запоріжжі з'явиться перша підземна школа. Фото: pixabay.com

Події
09 березня 16:00

З 1 вересня у навчальних закладах Запоріжжя планують запровадити змішану форму навчання. Зокрема в обласному центрі планують збудувати щонайменше дві підземні школи у різних районах міста.

Наразі відомо, що одна з них знаходитиметься на території ліцею №99. Про це повідомив виконуючий обов’язки міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В рамках проєкту "Укриття в школах України", започаткованому під патронатом уряду Литви, у п’яти навчальних закладах країни з’являться підземні школи. Зокрема, одну з них побудуть на території ліцею в Хортицькому районі Запоріжжя.

За словами Куртєва, на території ліцею буде збудовано велике підземне укриття площею близько 2000 квадратних метрів, розраховане на 1000 людей. Роботи фінансуватимуться міжнародними партнерами та мають бути завершені до кінця цього року.

Нагадаємо, що очільник Запорізької ОВА Іван Федоров дав завдання місцевій владі, аби 1 вересня усі діти вийшли на навчання у змішану систему освіти. - А ті, хто виїхали, продовжать онлайн, - додав очільник ЗОВА.

Федоров деталізував, що локацій для підземних шкіл буде дві чи три, оскільки ніхто не знає, скільки триватиме війна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах