Отримай відповідь: чи правда, що в Запорізькій області вже не будують оборонні споруди

Отримай відповідь: чи правда, що на Запоріжжі вже не будують оборонні споруди.

Отримай відповідь: чи правда, що на Запоріжжі вже не будують оборонні споруди. Фото: zr.zp.ua

Події
18 лютого 10:43

Останнім часом у соцмережах стало багато "зрад" про те, що на Запоріжжі нібито не будуються фортифікаційні споруди через те, що Кабмін не виділив на це гроші, і через те, що немає техніки. Стало відомо, що це все фейки.

Як повідомив новий голова Запорізької ОВ Іван Федоров, уряд виділив області рекордну суму коштів і будівництво йде за планом. Інформація про дефіцит будівельної техніки – вигадки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Насправді спільно з Урядом, Міноборони та Генеральним штабом ЗСУ ми залучили додаткову кількість будівельної техніки з різних регіонів України. До будівництва фортифікаційних споруд у Запорізькій області залучено будівельників та інженерів як з військових підрозділів, так і приватних будівельних підприємств, – написав Федоров.

За його словами, будують та копають щодня, а також встановлюють "сюрпризи" для ворога, про які не можна говорити публічно.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах