Кабмін виділив 1,3 мільярда гривень на будівництво фортифікаційних споруд у Запорізькій області

Кабмін виділив 1,3 мільярда гривень на будівництво фортифікаційних споруд у Запорізькій області.

Кабмін виділив 1,3 мільярда гривень на будівництво фортифікаційних споруд у Запорізькій області. Ілюстративне фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Події
14 лютого 10:36

Вчора, 13 лютого, на засіданні Кабінету міністрів України озвучили інформацію щодо обсягів фінансування зведення фортифікаційних споруд у 2024 році. У бюджеті закладено і виділення грошей на Запорізьку область.

Як повідомляє Кабмін, з початку цього року з резервного фонду уряду виділили 20 мільярдів гривень на фортифікації, з інших джерел фінансування залучили 10,7 мільярдів гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Кабміні зазначили, що наразі оборонні споруди зводяться за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету, за кошти місцевих бюджетів, за рахунок військового ПДФО та за благодійні кошти на спецрахунку Нацбанку.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що майже 3 мільярди гривень направили Міністерству оборони та Держспецтранспорту, а також понад 16 мільярдів гривень - обласним військовим адміністраціям.

Зокрема, 3,9 мільярда для будівництва фортифікаційних споруд у Харківській області, 1,3 мільярда - у Запорізької області, та по 1,2 мільярда - у Донецькій і Херсонській областях.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах