В Запоріжжі поліція оголосила підозру чоловікові, який вбив собаку

В Запоріжжі поліція оголосила підозру чоловікові, який на Космосі вбив собаку.

В Запоріжжі поліція оголосила підозру чоловікові, який на Космосі вбив собаку. Фото: elements.envato.com

Події
12 лютого 17:50

Вдень 23 січня на Космосі чоловік зарізав собаку ножем, а після намагався уникнути покарання. Тепер живодеру загрожує до трьох років позбавлення волі за жорстоке поводження з тваринами.

Як повідомили у ГУ Нацполіції, 22 січня запорізька поліція отримала звернення про чоловіка, який вдарив ножем собаку. Поранену тварину доставили у ветклініку, де вона померла. Поліція встановила, що собаку травмував 30-річний чоловік, що раніше вже мав проблеми із законом. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Фігуранту провадження оголосили підозру за жорстоке поводження з тваринами. Сьогодні підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Максимальне покарання передбачає позбавлення волі строком на три роки з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, що подія трапилась за адресою Ситова, 2. Саме там чоловік йшов із бійцівським собакою і просто без причини вдарив ножем бездомну собаку. Тварина 40 хвилин пролежала на землі стікаючи кров'ю до приїду поліції.

Чоловіка повезли до райвідділку, але його відпустили, бо Комунарівський відділок відмовляється заводити справу, на підставі того, що собака вважається безпритульною. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ShansZp (@shanszpua)

Дівчина Анастасія, яка взяла собаку під свою опіку розповіла, що Бобік, якого насправді зовуть Бім Бом, був у важкому стані, окрім великої крововтрати через черепно-мозкову травму та пошкодження м'яких тканин голови та вуха, найімовірніше в собаки була тріщіна в черепі. Бобік помер у лікарні від сильного болю.

Vgorode попереджає, фото 18+

На Космосі чоловік намагався вбити собаку ножем.На Космосі чоловік намагався вбити собаку ножем. Фото: facebook.com/priutshans1

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах