У Запоріжжі планують встановити додаткові камери відеоспостереження

У Запоріжжі планують встановити додаткові камери відеоспостереження -

У Запоріжжі планують встановити додаткові камери відеоспостереження - фото: volynnews.com

Події
09 лютого 18:05

Окрім будівництва фортифікаційних та захисних споруд, місцева влада також планує встановити додаткові камери відеоспостереження у Запоріжжі. Наразі обласна влада веде перемовини з Міністерством внутрішніх справ та управлінням Національної поліції стосовно цього питання.

За словами очільника Запорізької обласної військової адміністрації Івана Федорова, це необхідно аби зменшити кількість злочинів в обласному центрі та допоможе у пошуках зловмисників.

- Шукати зловмисника може бути в десятки разів простіше, якщо в Запоріжжі встановлять достатню кількість камер відеоспостереження, що не лише моніторитимуть, а й вестимуть аналітику. Сучасні технології це точно дозволяють, - сказав Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також в Запоріжжі проведуть інвентаризацію абсолютно всіх укриттів, в тому числу у школах, медичних установах, соціальних закладах тощо.  

- Ми повинні забезпечити людям можливість знайти собі безпечне місце для перебування під час повітряних тривог. Також, є ще велика кількість речей, які ми будемо робити спільно з військовими. Але це закрита інформація, - зазначає голова ОВА.

Говорячи про безпекову ситуацію, Іван Федоров наголосив на необхідності провести інвентаризацію всіх укриттів, які є не лише в місті, а й в різних установах, зокрема лікарнях, школах та житлових будинках.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах