РФ будує масштабні підземні міста на окупованих територіях Запорізької області

РФ будує масштабні підземні міста на окупованих територіях Запорізької області.

РФ будує масштабні підземні міста на окупованих територіях Запорізької області. Ілюстративне фото: vo.suspilne.media

Події
07 лютого 11:42

Військослужбовці армії РФ бояться наступу ЗСУ, ще з минулого року будують різноманітні фортифікації на частинах територій Запорізької області.

Зазначається, що одним із пріоритетів окупантів у тих регіонах, які межують з фронтом, є побудова фортифікацій та укріплень. Окуповані території Запорізької області не виняток. Їхні укріплення масштабні. Про це розповіла депутатка Запорізької районної ради Аліса Сисоєва у коментарі 24 каналу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Запоріжжя прифронтовий та важливий регіон. Тому на тимчасово окупованих територіях росіяни не припиняють роботу і будують настільки міцні споруди, що у них, кажуть, є цілі підземні міста, – зазначила Аліса Сисоєва.

Наприкінці січня голова Запорізької ОВА Іван Федоров вже розповідав про укріплення росіян на окупованих територіях регіону. На останніх супутникових знімках бачили нові 20 кілометрів оборонних споруд між селами Миколаївка та Іванівка у напрямку Бердянська.

Токмак, Молочанськ та частково Мелітополь окупанти вже перетворили у масштабні укріпленні райони. Для цього росіяни розлили береги річки Молочна, щоб використовувати її як природний протитанковий рів, а біля Токмака та Молочанська росіяни навпаки збудували нові дамби.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах