Росіяни обстріляли Роботине під час візиту Зеленського

Росіяни обстріляли Роботине під час візиту Зеленського.

Росіяни обстріляли Роботине під час візиту Зеленського. Фото: president.gov.ua

Події
05 лютого 11:08

Росіяни обстріляли населений пункт Роботине Запорізької області, коли там перебував президент України Володимир Зеленський.

За словами прессекретаря президента Сергія Никифорова, у Роботиному ведуться активні бойові дії. Коли президент перебував із візитом там були відносно близькі розриви. "Але я б не драматизував ситуація", пише РБК-Україна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
 
Варто нагадати, що в неділю, 4 лютого, Зеленський відвідав передові позиції у селі Роботине Запорізької області. Президент відвідав розташування 65-ї окремої механізованої бригади, яка захищає населений пункт.

Володимир Зеленський провів нараду щодо ситуації на фронті та ситуації з безпекою в Запорізькій області.

Глава держави вручив "Хрест бойових заслуг" командиру розвідувального взводу старшому лейтенанту Андрію Ольшанському, а також нагородив орденами Богдана Хмельницького та "За мужність" воїнів. Зеленський подякував військовим і зазначив, що пишається ними.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах