Запорізький ресторан відсудив у РФ 56 мільйонів гривень за збитки

Запорізький ресторан відсудив у РФ 56 мільйонів гривень за збитки.

Запорізький ресторан відсудив у РФ 56 мільйонів гривень за збитки. Фото: Фото: t.me/kurtievofficial

Події
30 сiчня 17:59

У Запоріжжі ресторанний комплекс Monica Bellucci відсудив у РФ понад 56 мільйонів гртвень за збитки, завдані внаслідок ракетного удару.

Так, 20 січня Господарський суд Запорізької області опублікував рішення справи. За висновками експертного звіту, збитки закладу внаслідок ракетної атаки склали 56,3 мільйонів гривень. Те, що суд задовольнив позов власників комплексу, дасть їм можливість потрапити на розгляд комісії Міжнародного реєстру збитків, а надалі - отримати відшкодування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ресторанний комплекс Monica Bellucci постраждав внаслідок атаки на Запоріжжя 18 березня 2023 року, коли окупанти вдарили по місту ракетами С-300. Внаслідок ракетної атаки було зруйновано будівлю кафе, пошкоджено басейн та інші споруди закладу. Також руйнувань зазнали інженерні мережі, обладнання ресторану, меблі. Тепер, власники через суд можуть стягнути з РФ кошти за завдані збитки.

За висновками експертного звіту, збитки закладу внаслідок ракетної атаки склали 56,3 мільйонів гривень. Їх можна буде відшкодувати лише з репарацій РФ.

Наразі суд задовольнив позов власників Monica Bellucci, що стало першим кроком, аби потрапити на розгляд комісії Міжнародного реєстру збитків. Таким чином ресторанний комплекс зафіксував злочин окупантів та матиме можливість в подальшому отримати відшкодування завданих збитків.

З'явилося відео моменту прильоту біля ЖК у Запоріжжі - фото: Vgorode.uaЗ'явилося відео моменту прильоту біля ЖК у Запоріжжі - фото: Vgorode.ua

Вибухи у Запоріжжі вночі 18 березня: що відомо на даний момент.Вибухи у Запоріжжі вночі 18 березня: що відомо на даний момент.

Вибухи у Запоріжжі вночі 18 березня: що відомо на даний момент.Вибухи у Запоріжжі вночі 18 березня: що відомо на даний момент.

Вибухи у Запоріжжі вночі 18 березня: що відомо на даний момент.Вибухи у Запоріжжі вночі 18 березня: що відомо на даний момент.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах