Окупанти незаконно депортували трьох дітей із Запорізької області

Окупанти незаконно депортували трьох дітей із Запорізької області.

Окупанти незаконно депортували трьох дітей із Запорізької області. Ілюстративне фото: pixabay.com

Події
20 сiчня 12:39

Троє дівчаток проживали разом з матір’ю в одному з окупованих сіл Пологівського району, але загарбники насильно перемістили дітей до школи-інтернату.

В березні минулого року до Пологівського відділу поліції надійшла інформація про вилучення у матері представниками окупаційної влади трьох дітей – дівчат 10, 11 та 14 років. Родина знаходилась на обліку як неблагополучна. Про це повідомили в Центрі розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В поліції встановили, що дітей насильно перемістили до Мелітопольської школи-інтернату. Наразі їх повернули матері. Дівчата знаходяться дома і їх життю і здоров’ю нічого не загрожує.

Зауважимо, що Росія вчиняє геноцид українського народу, депортуючи дітей з України до РФ або Білорусії. Керівництво країни-агресора неодноразово заявляло про масові вивезення українських дітей на свою територію. Батькам потрібно усвідомлювати, що росіяни можуть не повернути неповнолітніх після таких "ялинок" додому.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах