Через негоду мешканців Запоріжжя закликають утриматись від дальніх поїздок

Через негоду мешканців Запоріжжя закликають утриматись від дальніх поїздок.

Через негоду мешканців Запоріжжя закликають утриматись від дальніх поїздок. Фото: gettyimages.com

Події
08 сiчня 09:45

Ввечері 7-го січня в Запоріжжі різко погіршилась погода, на вулицях та дорогах - ожеледиця. В місті тимчасово припинено роботу електротранспорту. Комунальники та техніка обробляють дороги, тротуари, зупинки транспорту протиожеледними матеріалами, але опади не зупиняються і все замерзає.

За інформацією синоптиків, з 7 по 9 січня температура повітря знизиться до 25 градусів морозу, прогнозується сильний сніг. Ситуація на дорогах буде ускладненою. В міській раді рекомендують утриматись від поїздок і за можливості залишатись вдома.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Якщо у вас є можливість не виходити сьогодні на вулицю і не виїжджати на дорогу, будь ласка, залишайтеся вдома, - повідомив виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

В Запоріжжі досі не працюють тролейбуси через зледеніння контактного проводу, комунальні автобуси і трамваї працюють у штатному режимі.

В Запорізькій ОВА закликали водіїв найближчими днями утриматися від поїздок, особливо на далекі відстані, а пішоходів - бути особливо пильними.

Дізнатися актуальну інформацію щодо стану автомобільних доріг можна вже зараз за телефоном цілодобової гарячої лінії Штабу: +38 067 400 60 80

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах звертайтеся за номерами: 101, 102 та 103.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах