На Запорізькому напрямку Сили оборони просунулись вперед, – Генштаб ЗСУ

На Запорізькому напрямку Сили оборони просунулись вперед – Генштаб ЗСУ.

На Запорізькому напрямку Сили оборони просунулись вперед – Генштаб ЗСУ. Ілюстративне фото: twitter.com/GeneralStaffUA

Події
03 сiчня 10:27

В районі села Вербове (Пологівський район) Сили оборони просунулись вперед, змусивши військослужбовців РФ покинути деякі позиції.

Також за минулу добу українські захисники відбили атаку ворожої армії неподалік Роботине (Пологівський район). Про це повідомили в добовому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що протягом минулої доби відбулося 57 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 89 ракетних та 72 авіаційних ударів, у тому числі дронами типу Shahed-136/131, здійснив 48 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та понад 130 поранених цивільних, серед яких є діти. Руйнувань та пошкоджень зазнали понад 100 приватних житлових та багатоквартирних будинків, інша цивільна та промислова інфраструктура в Київській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Одеській областях.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах