У Запоріжжі чоловіки викрали авто, а власника вивезли до лісосмуги

У Запоріжжі затримали чоловіків, які викрали авто під час продажу.

У Запоріжжі затримали чоловіків, які викрали авто під час продажу. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
26 грудня 2023 16:40

Вчора, 25 грудня, у Комунарському районі Запоріжжя двоє зловмисників викрали авто та вивезли до лісосмуги чоловіка власниці транспорту.

Жінка разом із чоловіком приїхала показати покупцям свій автомобіль GEELY. Коли заявниця відійшла до магазину, то побачила, як двоє невідомих посадили її чоловіка в авто та поїхали у невідомому напрямку. Після чого почали дзвонити та погрожувати. Про це повідомляють у Патрульній поліції Запорізької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інспектори отримали орієнтування й оперативно розшукали авто на вулиці Космічній. У машині були двоє 20-річних хлопців, яких згодом опізнала заявниця.

Як з’ясувалося, чоловіка заявниці зловмисники вивезли до лісосмуги, забрали авто, свідоцтво про реєстрацію, гроші, документи та мобільний. Згодом чоловіка розшукали співробітники Національної поліції у лісосмузі.

Зловмисників затримали. Слідчі відкрили кримінальне провадження за незаконне заволодіння транспортним засобом вчинене за попередньою змовою групою осіб.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах