У Запоріжжі внаслідок війни завдано збитків на близько 300 мільйонів гривень

У Запоріжжі внаслідок війни завдано збитків на близько 300 мільйонів гривень -

У Запоріжжі внаслідок війни завдано збитків на близько 300 мільйонів гривень - фото: zr.zp.ua

Події
15 грудня 2023 16:05

Збитки через засмічення запорізької землі внаслідок російської агресії у листопаді складають близько 300 мільйонів гривень.

Як повідомляє управління з питань екологічної безпеки Запорізької міськради, Державна екологічна інспекція Південного округу порахувала збитки, завдані довкіллю Запоріжжя внаслідок російської воєнної агресії.

Так, сума збитків внаслідок засмічення території міста за листопад 2023 року становить 294,5 мільйона гривень. Тоді як збитки від забруднення земельних ресурсів складають 495,2 мільйона гривень. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

В екологічній інспекції уточнюють, що землі вважаються засміченими, якщо на відкритому ґрунті наявні сторонні предмети та сміття, що може призвести до забруднення середовища. Водночас забрудненими вважаються землі, якщо в їх складі виявлені негативні зміни.

Надана інформація за листопад включає в себе і події, які відбулися впродовж 2022 року. Це пояснюють тривалим збором та аналізом необхідної для розрахунків інформації.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах