Vodafone та lifecell повідомляють про технічні труднощі, а Monobank – про хакерську атаку

Vodafone та lifecell повідомляють про технічні труднощі, а Monobank – про хакерську атаку.

Vodafone та lifecell повідомляють про технічні труднощі, а Monobank – про хакерську атаку. Фото: gettyimages.com, Juan Algar

Події
12 грудня 2023 13:36

Проблеми зранку не лише у "Київстара". Про складнощі повідомили і у Vodafone Ukraine, а також у lifecell.

Так, у Vodafone написали, що на їх системах спостерігається сплеск трафіку у зв'язку з технічною аварією та зупинкою роботи мережі на боці Київстару. Існує значне збільшення навантаження на систему прийому платежів. Тому можливі затримки зарахування платежів на баланс, а також таймаути або помилки на платіжних сторінках під час виконання поповнення. Проблему вирішують.

У lifecell розповіли, що є технічні складнощі у роботі програми "Мій лайфсел" та особистого кабінету. Фахівці займаються вирішенням питання, а абонентам рекомендують протестувати вхід пізніше.

Співзасновник Monobank Олег Гороховський повідомив, що відбувається масована DDoS атака на їхній банк. Об'єкт атаки – точки входу на Amazon (банки, веб-сайт). За його словами, зараз усе під контролем.

Атака на Монобанк –Атака на Монобанк – фото: t.me/OGoMono

Нагадаємо, через масштабний збій у "Київстарі" можуть не працювати деякі термінали та банкомати "ПриватБанку". Також у деяких містах не можуть вимкнути вуличні ліхтарі та вони досі горять із ночі. ©

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах