Росіяни хочуть провести в тимчасово окупованій Кирилівці бенкет

Росіяни хочуть провести в тимчасово окупованій Кирилівці бенкет -

Росіяни хочуть провести в тимчасово окупованій Кирилівці бенкет - фото: bkkentweek.com

Події
09 грудня 2023 13:04

Російські загарбники готуються провести для жителів тимчасово окупованої Мелітопольщини бенкет. 

Уже не за горами новорічні свята. Більшості місцевих мешканців, які через рашистів ледве зводять кінці з кінцями, зовсім не до урочистостей.

Чого не скажеш про росіян, що понаїхали, які вибралися зі своїх боліт і зараз живуть своє найкраще життя, та місцевих зрадників, які прилаштувалися до окупаційної годівниці, - пише RIA.m.tv.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Саме для них рашисти й вирішили влаштувати грандіозне святкування Нового року в Кирилівці. Гулянку планують провести на території популярного пансіонату "Перлина Таврії", розташованому на косі Пересип. Його окупанти "віджали" ще минулого року.

Утім, така сама доля спіткала і сотні інших баз відпочинку - загарбники також занесли їх до списку так званого безхазяйного майна, після чого націоналізували.

Нагадаємо, російські військові окупували одну з відомих баз відпочинку "Перлина Таврії", розташовану на косі Пересип у курортній Кирилівці.

Як повідомили у пансіонаті, на територію комплексу увійшла група озброєних окупантів. Вони повідомили, що планують відкрити сезон та працювати у повному обсязі на території нашого комплексу. Готель "Перлина Таврії" знаходиться поза нашим контролем, зв'язок з ним відсутній.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах