112 ударів по 22 населених пунктах: як минула ніч у Запорізькій області

112 ударів по 22 населених пунктах: як минула ніч у Запорізькій області -

112 ударів по 22 населених пунктах: як минула ніч у Запорізькій області - фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
07 грудня 2023 10:30

Вчора, 6 грудня, на Запорізькому напрямку було відбито атаки російської армії в районі трьох населених пунктів.

Як повідомили в Генштабі ЗСУ, на Запорізькому напрямку Сили оборони відбили 6 атак противника в районах західніше Вербового, Новопрокопівки та Роботиного Запорізької області.

На Шахтарському напрямку нашими захисниками відбито одну атаку ворога в районі північніше Новодонецького Донецької області, поблизу Запорізької області.

112 ударів по 22 населених пунктах: як минула ніч у Запорізькій області -112 ударів по 22 населених пунктах: як минула ніч у Запорізькій області - фото: akzent.zp.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

- Водночас, на Мелітопольському напрямку Сили оборони України продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту, - зазначають у Генштабі.

112 ударів по 22 населених пунктах: як минула ніч у Запорізькій області -112 ударів по 22 населених пунктах: як минула ніч у Запорізькій області - фото: t.me/zoda_gov_ua

Керівник Запорізької ОВА Юрій Малашко повідомив також, що ворог обстріляв з РСЗВ та вгатив авіаснарядом по Роботиному, а також атакував безпілотниками Гуляйполе, Малинівку, Малу Токмачку, Лугівське й Левадне.

По території Оріхова, Залізничного, Новоандріївки, Чарівного, Левадного, Полтавки, Малинівки, Верхньої Терси, Степногірська, Кам’янського, Лобкового та інших прифронтових міст і сіл прийшовся 101 артудар.

112 ударів по 22 населених пунктах: як минула ніч у Запорізькій області -112 ударів по 22 населених пунктах: як минула ніч у Запорізькій області - фото: t.me/zoda_gov_ua

Надійшло 9 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах