В Запорізькій області депутатка пішла на співпрацю з окупантами й увійшла до ради депутатів від РФ

В Запорізькій області депутатка пішла на співпрацю з окупантами й увійшла до ради депутатів від РФ.

В Запорізькій області депутатка пішла на співпрацю з окупантами й увійшла до ради депутатів від РФ. Ілюстративне фото: ssu.gov.ua

Події
06 грудня 2023 18:55

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) повідомили про підозру у колабораціонізмі депутатці від однієї з політичних партій України, яка за даними слідства увійшла до складу Пологівського окупаційного "окружного Совета депутатов по бюджетным вопросам".

Як повідомляють в СБУ, зрадницею виявилась мешканка Пологівського району, депутат міськради 8 скликання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Діюча депутатка зрадила народу України та приєдналась до агресорів після захоплення частини регіону. Вона допомагала окупантам, надаючи їм автомобільну техніку, продовольчі товари, пальне та будівельні матеріали. За це окупанти запропонували їй вступити до російської партії "Единая Россия" та балотуватися до "окружного Совета депутатов".

Для того, щоб збільшити аудиторію своїх прихильників, вона навіть домовилась з окупаційною владою про отримання гуманітарної допомоги, яку в подальшому роздавала незахищеним верствам місцевого населення Пологівської міської територіальної громади.

На своїй посаді вона взяла на себе контроль за роботою аграрного бізнесу в районі. Також зрадниця брала участь у вдосконаленні системи оподаткування за російськими законами. Крім того, вона примушувала фермерів та підприємців району до підтримки військ РФ та вимагала грошові кошти, у разі не згоди погрожувала переслідуваннями та "блокуванням" бізнесу.

Слідчі СБУ в Запорізькій області кваліфікували дії підозрюваної за колабораційну діяльність.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах