Онлайн навчання під час повітряної тривоги: кожна школа приймає рішення самостійно

Онлайн навчання під час повітряної тривоги: кожна школа приймає рішення самостійно.

Онлайн навчання під час повітряної тривоги: кожна школа приймає рішення самостійно. Ілюстративне фото: nus.org.ua

Події
16 листопада 2023 15:01

В Запорізькій області кожен навчильний заклад самостійно вирішує, чи продовжувати онлайн-навчання під час повітряної тривоги.

Ключовим у рішенні Ради оборони області щодо організації освітнього процесу є те, що освітній процес в умовах воєнного стану має бути орієнтованим, в першу чергу, на створення безпечних умов навчання. Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко під час брифінгу в Медіацентрі. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, кожна педагогічна рада має побудувати власну модель забезпечення доступу до освіти в дистанційній формі з урахуванням всіх складових безпеки. Рішення щодо формату навчання ухвалюють саме педколективи, враховуючи думку батьків та міністерства освіти.

Нагадаємо, що наразі в Запоріжжі та області вже погоджено навчальний процес у змішаній формі навчання для 36 закладів освіти. Більш детально про це можете прочитати за посиланням.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах