ЗОВА просить Міндовкілля дозволити позапланові заходи контролю на забруднювачах повітря

ЗОВА просить Міндовкілля дозволити позапланові заходи контролю на забруднювачах повітря.

ЗОВА просить Міндовкілля дозволити позапланові заходи контролю на забруднювачах повітря. Фото: facebook.com/alexey.tolmachov

Події
28 жовтня 2023 12:07

В Запоріжжі спостерігається збільшення рівня забруднення атмосферного повітря. 

В Запорізькій ОВА під час наради щодо стану атмосферного повітря в регіоні повідомили, що це відбувається через порушення звичайних процесів, що спричинено різними факторами, основний з яких – бойові дії. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На засіданні розглянули низку питань, які стосуються дотримання вимог екологічної безпеки, регулювання викидів та поточного стану якості повітря.

Основною темою стало відновлення процесу реалізації заходів Програми моніторингу Запоріжжя та розробка відповідного механізму передачі даних моніторингу спільно з підприємствами.

Повідомляється, що обласна влада звернулася до Міндовкілля з пропозицією погодити проведення Держекоінспекцією позапланових заходів контролю на основних забруднювачах для розгляду та вирішення питань з охорони довкілля та природокористування.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах