Росія запустила виробництво БпЛА у Запорізькій області

Росія запустила виробництво БпЛА у Запорізькій області.

Росія запустила виробництво БпЛА у Запорізькій області. Ілюстративне фото: ua.depositphotos.com

Події
12 жовтня 2023 12:11

Росіяни розпочали виробництво безпілотних літальних апаратів на підконтрольній їм частині Запорізької області. На виробничій базі проєктують та збирають ударні безпілотники, квадрокоптери та розвідувальних апаратів.

Очільник окупаційної адміністрації РФ у тимчасово захопленій частині Запорізької області Євген Балицький заявив, що ці безпілотники передаватимуть батальйону Судоплатова та російським збройним силам для роботи на Запорізькому напрямку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У свою чергу, новопризначений окупаційний "сенатор" Дмитро Рогозін запропонував надавати пільги приватним інженерним компаніям РФ, які розробляють та виробляють безпілотники, щоб на підконтрольній росіянам частині Запорізької області вони створювали свої "конструкторські бюро" та "виробничі можливості" для створення безпілотників.

Зрадник Балицький заявив, що тепер на території тимчасово окупованої Запорізької області є велика база для навчання безпосередньо на тих літальних апаратах, які застосовуватимуться у виконанні бойових завдань.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах