Підліток із Полог підкорив суддів талант-шоу "Голос країни" (відео)

Підліток із Полог підкорив суддів талант-шоу "Голос країни"..

Підліток із Полог підкорив суддів талант-шоу "Голос країни".. Фото: 1plus1.ua

Події
02 жовтня 2023 18:12

Цього року 13 сезон "Голосу країни" знімали у Варшаві. Одним із учасників талант-шоу став 16-річний Влад Пелих із тимчасово окупованих Полог. Наразі хлопець мешкає у Польщі.

Підліток розповів, що вже подолав два етапи змагань талант шоу. На сліпих прослуховуваннях Влад виконав пісню Jerry Heil & Ochman - BRONIA, автором якої є тренер Іван Клименко. Він розвернув до себе всі чотири тренерських крісла. А Артема Пивоварова його виступ розчулив до сліз.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Я з міста Пологи. Моє місто знаходиться під окупацією ще з 3 березня (примітка - 2022 року). Для мене це надважлива пісня, адже вона є польсько-українська. Я хотів нею донести до кожного глядача, що ми дуже вдячні Європі та Польщі за неймовірну допомогу. Завдяки цій підтримці ми змогли відновитися та бути зараз такими, якими ми є, - прокоментував свій виступ Владислав. 

Після спілкування з тренерами Владислав вирішив обрати у наставниці Юлію Саніну. 

У другому етері Влад Пелих в дуеті з 17-річною Христиною Стариковою виконали пісню Kate Bush - Running Up That Hill. Суддя Юлія Саніна та її радниця Jerry Heil були підкорені тим, як дует виконав цю пісню, зрештою, як і глядачі у залі, які вибухнули оваціями.

Тож тренерка надала і Владу, і Христині місця у своїй команді.   

Повідомляється, що Влад ще змалечку займався вокалом. Був учнем музичної школи за класом академічного вокалу.

Також він вдосконалював естрадний вокал. Хлопець є лауреатом призових місць міжнародних, всеукраїнських та районних конкурсів. У 2021 році став одним з переможців конкурсу "Молодь-2021" у номінації "Обдарована молодь". Був учасником одного з найбільших фестивалів у Польщі JarmaRock Fest 46, брав участь у міжнародному фестивалі талантів World Stars 2021 Лос-Анджелес. Неодноразово брав участь у благодійних заходах в підтримку Збройних сил України. У свої 16 років хлопець є волонтером.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах