Запорізька співачка підкорила суддів шоу "Голос Румунії" (відео)

Запорізька співачка взяла участь у шоу "Голос Румунії".

Запорізька співачка взяла участь у шоу "Голос Румунії". Фото: youtube.com/@TheVoiceOfRomania

Події
25 вересня 2023 14:19

Запоріжанка Ніка Тупілко, яка раніше брала участь у "Голосі країни" 2019 року, прийняла участь в аналогічному телепроєкті в Румунії під назвою Vocea României.

25-річна запоріжанка виступала під псевдонімом "Імба" і пройшла "сліпі" прослуховування, виконавши пісню "Бумеранг", про це повідомила мати співачки Малка Чухман.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Румунії, куди Ніка переїхала через війну, вона і її чоловік (з яким вони одружилися у травні 2022 року) почали співати на вулицях Бухаресту, шукаючи джерело доходу, адже грошей у них зовсім не було. Вона розповіла, що почала виступати на вулицях міста, коли зрозуміла, що це може бути джерелом заробітку.

- Коли біля мого будинку вчетверте впала бомба, ми вирішили поїхати. Коли ми тільки прибули сюди, у нас взагалі не було грошей, і ми поїхали в Старе місто і почали там виступати... Я зрозуміла, що тут реально можна заробити, - розповіла Імба.

На телепроєкті "Голос Румунії" до Імби повернулись всі чотири судді, і вона вибрала молдавську та румунську співачку Ірину Римеш.

Варто зазначити, що в Україні Ніка Тупілко була відома своєю участю в "Голосі країни", де вона була у команді Тіни Кароль. Тоді вона розповіла про свою сім'ю, яка має бізнес у Запоріжжі, і як вона допомагала в ньому, а також про свої музичні захоплення та досвід співу з дитинства.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах