Окупанти завезли у Запорізьку область робітників з РФ через дефіцит на ринку праці

Окупанти завезли у Запорізьку область робітників з РФ через дефіцит на ринку праці.

Окупанти завезли у Запорізьку область робітників з РФ через дефіцит на ринку праці. Фото: segodnya.ua

Події
14 вересня 2023 14:14

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області виникла проблема з браком робочої сили на захоплених підприємствах.

Багато мешканців тимчасово окупованих територій залишили свої рідні місця та виїхали на території, які перебувають під контролем України, про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, частина місцевого населення відмовляється співпрацювати з окупантами, що створює нестачу робочої сили на цих територіях. За цими обставинами, окупанти вимушені завозити робітників із Росії для забезпечення роботи на захоплених підприємствах.

У Запорізьку область також прибули робочі із Архангельська (Росія), які призначені для роботи на підприємстві, що займається ремонтом техніки. Також вказується на використання таких "гастролерів" для участі у масових заходах, таких як "голосування" і "урочистості".

Нагадаємо, що із Маріуполя до району Шевченкового в Запорізькій області, окупанти відправили приблизно 200 колишніх ув'язнених з метою створення штурмових загонів для захоплення села Работине.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах