У Запоріжжі мешканці постраждалих будинків отримали понад 33 мільйони гривень

У Запоріжжі мешканці постраждалих будинків отримали понад 33 мільйони гривень.

У Запоріжжі мешканці постраждалих будинків отримали понад 33 мільйони гривень. Фото: zp.vgorode.ua/Олександра Залозна

Події
14 вересня 2023 12:37

У Запоріжжі мешканці будинків, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів, отримали понад 33 мільйони гривень допомоги з бюджету міста. 

Як повідомили у Запорізькій міськраді, омісячна виплата, починаючи з місяця, коли постраждало житло, складає 10 тисяч гривень. Це означає, що за рік сім'ям виплачується 120 тисяч гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Протягом всього періоду повномасштабної війни допомога була надана 366 громадянам на загальну суму 28 мільйонів 506 тисяч гривень.

Крім того, ще 314 громадян, які віднесені до пільгових категорій, отримали одноразову компенсацію у розмірі 15 тисяч гривень для відновлення пошкодженого обстрілами житла.

Загалом, на сьогоднішній день пільгові категорії містян отримали 4 мільйони 710 тисяч гривень допомоги. Міська влада забезпечує гарантію, що жителі будуть отримувати щомісячну компенсацію до повного відновлення їхніх житлових приміщень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах