Завозять людей з РФ: у Запорізькій області окупанти готують до фейкових виборів

Завозять людей з РФ: у Запорізькій області окупанти готують до фейкових виборів.

Завозять людей з РФ: у Запорізькій області окупанти готують до фейкових виборів. Ілюстративне фото: hromadske.radio

Події
09 серпня 2023 14:18

На тимчасово захоплених територіях Запорізької області загарбники готуються до проведення фейкових виборів. В окупованих населених пунктах нашого регіону почали все більше помічати новоприбулих "гастролерів" з різних регіонів РФ.

Наразі вони намагаються створити картинку, що начебто місцеве населення підтримує окупаційну владу. Про це в етері національного телемарафону новин повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Не референдуму не було, ні виборів не буде. Це фарс і фейк, вони кіно знімають. Вони це роблять, щоб своєму електорату продати чергову частину пропаганди, що начебто є підтримка окупаційної влади на тій території, яку вони захопили, - повідомив Федоров.

Федоров розповів, що таким чином ворог хоче показати, що начебто проходять якісь вибори. 

Мер каже, зараз ворог намагається "заселити" в Мелітополь і інші міста Півдня іноземне населення, яке приїздить з різних куточків РФ і саме вони будуть приймати участь у фейковому голосуванні.

За його словами, в РФ стояла мета - 1 вересня закінчити процес паспортизації на ТОТ. Вони обмежили доступ до медицини, виплат пенсій, обігу гривні без паспорту РФ. Але наші мешканці чинять спротив і не беруть їх.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах