Слухали російську музику: в Запоріжжі на пляжі жорстоко побили чоловіка через зауваження

Потрапив у лікарню: в Запоріжжі на пляжі побили чоловіка через російську музику.

Потрапив у лікарню: в Запоріжжі на пляжі побили чоловіка через російську музику. Фото: forpost.media

Події
07 серпня 2023 11:46

В суботу, 5 серпня, у Заводському районі міста сталася бійка через зауваження стосовно гучної російської музики. Чоловіка, який робив зауваження, жорстоко побили.

Як повідомила дружина потерпілого чоловіка Каріна Бахно, ввечері на пляжі на вулиці Лейтенанта Шмідта, невідомі включили російську музику. До них підійшов її чоловік, щоб зробити зауваження. Ситуація майже дійшла до бійки, але хлопці люди все ж вимкнули пісні виконавців з країни-агресора.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Трохи пізніше ті самі хлопці знову включили російську музику, тільки цього разу гучніше. Чоловік знову підійшов, щоб висловити незадоволення. Через що декілька прихильників російської попси накинулися на нього.

За словами Каріни, у її чоловіка струс мозку, зламана щелепа та ніс з двох сторін, а також лицеві кістки черепа. Дівчина наголосила, що нападники зламали лодижку у трьох місцях. Він знаходиться в лікарні в стані середньої тяжкості.

На місце події очевидці викликали швидку допомогу, поліцію та заступилися за постраждалого. Також намагалися утримати молодиків до прибуття поліції. Один з нападників все ж таки встиг накивати п’ятами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах