Український актор презентував художній фільм, який таємно знімав у Запоріжжі

Відомий український актор презентував художній фільм, який таємно знімав у Запоріжжі.

Відомий український актор презентував художній фільм, який таємно знімав у Запоріжжі. Фото: marieclaire.ua

Події
31 липня 2023 13:58

Відомий український актор Олександр Кобзар перезентував у Запоріжжі свій режисерський дебют - художній фільм "Батько".

Зірка фільмів "Поводир", "Схованки" та "Скажене весілля" розповів, що фільм частково знімали у Запоріжжі та області, пише zprz.city.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Стрічка "Батько" поєднує в собі психологічну сімейну драму і детектив. Бізнесмен Влад Артем’єв (цю головну роль грає Олександр Кобзар) повертається до рідного будинку й дізнається, що його тата не стало. Син і батько дуже довго не спілкувались. Тож тепер син намагається, хоч і з запізненням, виправити свої помилки…

Олександр Кобзар розповів, що вирішив стати співсценаристом та продюсером фільма "Батько", бо його не влаштовували проєкти, які йому пропонували, як актору. В якийсь момент він захотів змінити щось у своєму житті та вирішив спробувати себе у ролі режисера та продюсері.

Знімати фільм почали у Бердянську у жовтні 2020 року та навесні 2021 року. Знімання проходили в Києві та області, а також в Запоріжжі та Генічеську.

Кобзар повідомив, що у Запоріжжі фільм знімали на проспекті Соборному, на греблі ДніпроГЕСу, на мосту Преобрааженського та в районі заводів.

- Так вийшло, що у Запоріжжі знімали без дозволів. Ми не встигли попередити керівництво міста. В Бердянську влада нам допомогла. А у Запоріжжі нам потрібно було зняти проїзди, проходки й ми не встигали потрапити на аудієнцію, - поділився Олександр.

Український актор згадує, що коли знімали на греблі, то їх затримали поліцейські, але після довгих спілкувань їм дозволили зробити потрібні кадри. Але без дозволів не змогли зняти у Запоріжжі те, чого хотілось.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах