ЗСУ просунулися на Запорізькому напрямку і звільнили три села

ЗСУ просунулися на Запорізькому напрямку і звільнили три села.

ЗСУ просунулися на Запорізькому напрямку і звільнили три села. Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
29 липня 2023 11:56

Бійці Сил оборони систематично вибивають окупаційні російські війська на Таврійському напрямку (Запорізька область та південна частина Донецької).

Як повідомив командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександр Тарнавський, наші захисники мають певний успіх та закріплюються на досягнутих рубежах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В свою чергу аналітики та укладачі фронтових мап liveuamap.com сьогодні на своїй карті зафіксували велике просування ЗСУ вперед південніше вільного міста Оріхів на Запоріжжі – в бік окупованого Токмака.

Повідомляється, що ЗСУ вже первинно звільнили села Роботине, Новопрокопівку і Вербове. Але інформація потребує офіційного підтвердження.

ЗСУ просунулися на Запорізькому напрямку і звільнили три села фото 1ЗСУ просунулися на Запорізькому напрямку і звільнили три села фото 1

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах