Окупаційна влада планує відкрити аквапарк у Бердянську

У Запоріжжі у повітрі виявили забруднюючі речовини.

У Запоріжжі у повітрі виявили забруднюючі речовини. Фото: facebook.com/aqualandbrd

Події
27 липня 2023 11:50

Окупаційна влада Бердянська анонсувала відкриття аквапарку, який вже другий сезон зачинений через повномасштабне вторгнення.

Новини про відкриття аквапарку збіглася з інформацією про систематичні відключення води в мікрорайонах, де знаходиться заклад. Про це повідомляє "Бердянськ Сьогодні".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Минулого літа аквапарк працював майже весь сезон. За деякими даними, російські загарбники віддали негласне управління аквапарком зраднику Аркадію Михайлову, який очолював Бюро технічної інвентаризації.

- З чуток, він прибрав до рук контроль над кількома видами "віджатих" бізнесів у Бердянську, - йдеться у повідомленні.

Згідно з російськими реєстрами, управління аквапарком залишається у юридичної особи  ТОВ "Сурож АГРО" - клон української компанії, зареєстрований за російськими законами у листопаді 2022 року.

Повідомляється, що керівником вказано Олександра Олександровича Бєляєва. Особа з такими ж даними значиться директором "Сурож АГРО" в українських реєстрах. Чи мають контроль над бізнесом його кінцеві бенефіціари у разі необхідності будуть встановлювати правоохоронці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах