Путін доручив відкрити філії "Артеку" в Бердянську та Севастополі

Путін доручив відкрити філії "Артеку" в Бердянську та Севастополі.

Путін доручив відкрити філії "Артеку" в Бердянську та Севастополі. Фото: artek.org

Події
27 липня 2023 09:27

Президент РФ Володимир Путін доручив у цьому році відкрити філії Міжнародного дитячого центру "Артек" у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області та Севастополі.

В окупованому Бердянську планують відкрити дитячий центр "Червона гвоздика", а в Севастополі – дитячий центр "Корсунь". Про це повідомляє російський пропагандистський ЗМІ "РІА Новости" із посиланням на сайт Кремля.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пропагандисти повідомляють, що Путін розпорядився забезпечити у 2023 році відкриття філій федеральної державної бюджетної освітньої установи "Міжнародний дитячий центр "Артек". На забезпечення діяльності дитячого центру "Корсунь" планують виділити 120,4 мільйона рублів, на забезпечення діяльності дитячого центру "Червона гвоздика" – 139,7 мільйона рублів.

Раніше ми писали, що на територію окупованої Запорізької атомної електростанції прибув перший заступник керівника адміністрації Володимир Путіна – Сергій Кірієнко. У ГУР пояснили мету цього візита. Більш детально про це можете прочитати тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах