У Запоріжжі затримали чоловіка, який готував теракт за вказівкою спецслужб РФ

У Запоріжжі затримали чоловіка, який готував теракт за вказівкою спецслужб РФ.

У Запоріжжі затримали чоловіка, який готував теракт за вказівкою спецслужб РФ. Фото: t.me/SBUkr

Події
25 липня 2023 17:26

Служба безпеки України затримала посібника російських окупантів у Запоріжжі. Ворожий агент ховав зброю і боєприпаси під ліжком 6-річної доньки.

Контррозвідка СБУ встановила особу ще одного учасника російської агентурної мережі, яка готувала теракти у Запорізькій області 9 травня 2023 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що в квартирі зрадника співробітники СБУ виявили арсенал зброї і боєприпасів, які були сховані під ліжком 6-річної доньки фігуранта справи. Зокрема, автомат Калашникова зі спорядженими магазинами, гранати і патрони до стрілецької зброї.

Арсенал планували використати для здійснення терактів проти командування військових і спецпризначенців СБУ.

За даними СБУ, мешканець Запоріжжя відкрито висловлював прокремлівські погляди оточуючим. Навесні на нього звернули увагу російські спецслужби. За їхньою вказівкою зрадник облаштував схрон зі зброєю. 

Наразі правоохоронці встановлюють походження вилученої зброї. 

У Запоріжжі затримали чоловіка, який готував теракт за вказівкою спецслужб РФ.У Запоріжжі затримали чоловіка, який готував теракт за вказівкою спецслужб РФ. Фото: ssu.gov.ua

У Запоріжжі затримали чоловіка, який готував теракт за вказівкою спецслужб РФ.У Запоріжжі затримали чоловіка, який готував теракт за вказівкою спецслужб РФ. Фото: ssu.gov.ua

Напередодні того дня співробітники СБУ затримали двох організаторів російської агентури під час спецоперації у прифронтових районах південного регіону.

Раніше ми писали, що у Запорізькій області нейтралізували агентурну мережу ФСБ РФ. Одним із учасників групи був колишній військовий, а іншим – особистий водій місцевого високопосадовця-чиновника.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах