Непрацюючий аеропорт Запоріжжя замовив палива майже на 100 тисяч гривень

Непрацюючий аеропорт Запоріжжя замовив палива майже на 100 тисяч гривень.

Непрацюючий аеропорт Запоріжжя замовив палива майже на 100 тисяч гривень. Фото: facebook.com/ozh.aero

Події
24 липня 2023 11:36

Комунальне підприємство "Міжнародний аеропорт Запоріжжя" минулого місяця оголосив тендер на 93 тисячі гривень на закупівлю талонів на дизельне паливо та бензину А-95.

В тендерній документації в реєстрі публічних закупівель Prozorro зазначається, що постачальник має надати талони на тисячу літрів на бензин та дизельне паливо також на 1000 літрів. Номінал талонів 10 та/або 20 літрів. Термін дії талонів повинен бути необмежений. Доставка талонів здійснюється одноразово за адресою замовника.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Без аукціону замовлення віддали ТОВ "ІНТЕКС ІНВЕСТ" із Дніпра. Фірма була з 2016 року зареєстрована в Запоріжжі і тільки після зміни власника Юрія Шапрана на Антона Посилаєва почала отримувати державні замовлення. Антон Посілалаєв у профілі соцмережі Linkedin вказав, що раніше працював у міжнародному аеропорту міста Дніпро головним спеціалістом, а, ймовірно, його батько Сергій Потрураєв раніше працював комерційним директором компанії Коломойського "Дніпроавіа".

В березні цього року аєропорт вже закуповував паливо на 99 тисяч гривень у ТОВ "ІНТЕКС ІНВЕСТ".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що 10 червня 2022 року російські окупаційні війська завдали ракетного удару в район Міжнародного аеропорту Запоріжжя.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах