У Запоріжжі щомісяця на зарплати Муніципальної варти витрачають майже пів мільйона

Щомісяця на утримання "Муніципальної варти" в Запоріжжі витрачають майже пів мільйона.

Щомісяця на утримання "Муніципальної варти" в Запоріжжі витрачають майже пів мільйона. Фото: t.me/kurtievofficial

Події
20 липня 2023 11:37

У Запоріжжі на заробітні плати КП "Муніципальна варта" щомісяця із бюджету йде 427 тисяч гривень.

За даними державного порталу бюджетних транзакцій, місячні видатки на зарплати КП складають 287 тисяч гривень. Зазначається, що сюди входять зарплати і інспекторів, і адміністративного персоналу. Про це повідомляють в Запорізькому центрі розслідувань.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, ще 140 тисяч гривень складають нарахування, ЕСВ і подоходний податок. Відповідно, кінцева сума: 427 тисяч гривень.

Щомісяця на утримання "Муніципальної варти" в Запоріжжі витрачають майже пів мільйона.Щомісяця на утримання "Муніципальної варти" в Запоріжжі витрачають майже пів мільйона. Фото: t.me/incentre

Нагадаємо, що працівники КП забезпечують захист майна громади, попереджають й виявляють правопорушення, складають адмінпротоколи, реагують на надзвичайні події.

На створення підприємства, закупівлю форменого одягу, обладнання та зарплати виділили 10,1 мільйона гривень з бюджета міста.

Раніше ми також писали, що з 11 липня набула чинності заборона паління в громадських місцях. Тому у Запоріжжі проходять "антитютюнові" рейди Муніципальної варти. Які штрафи отримують порушники читайте тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах