На Запорізькому напрямку здалися декілька штурмових груп окупантів, - ISW

На Запорізькому напрямку здалися декілька штурмових груп окупантів.

На Запорізькому напрямку здалися декілька штурмових груп окупантів. Фото: segodnya.ua

Події
19 липня 2023 15:08

Нещодавнє звільнення колишнього командувача 58-ї російської загальновійськової армії генерал-майора Івана Попова через скаргу на проблеми з керівництвом Росармії відобразилось на російській військовій операції на півдні України.

Як повідомили аналітики Інституту вивчення війни (ISW), російські військові блогери, у тому числі пов’язані з Кремлем, скаржаться, що російське військове командування не вирішило питання ротації сил, а також що на Запорізькому напрямку перед українськими силами одночасно здалися кілька російських штурмових груп силами до взводу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Постійні проблеми з матеріально-технічним забезпеченням та операціями Росії на півдні України, можливо, спричинили нездатність або небажання цих сил воювати та повідомити про капітуляцію.

Раніше повідомлялося, що впродовж тижня на тимчасово окупованих територіях Запорізької області було знищено десятки угруповань російських загарбників. 

Нагадаємо, в захопленому Бердянську в готелі "Дюна" стався сильний вибух, внаслідок якого було знищено та поранено військове керівництво окупантів. Відомо про вбитого генерала Олега Цокова.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах