На Запорізькому напрямку "Бредлі" знищив два російські танки

На Запорізькому напрямку "Бредлі" знищив два російські танки.

На Запорізькому напрямку "Бредлі" знищив два російські танки. Фото: t.me/annamaliar

Події
18 липня 2023 11:20

Воїни 47-ї окремої механізованої бригади за допомогою основної бойової машини "Бредлі" знищили в бою одразу два ворожих танки Т-72.

Як повідомила заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр, військові з позивними "Примара", "Кач" та "Бублік" за на своєму M2 "Бредлі" відмінно відпрацювали на Запорізькому напрямку та знищили в бою одразу два ворожих танки Т-72.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Українські захисники знають, що західна техніка – магніт для ворога. Як тільки на рубежі з’являється "Бредлі", росіяни застосовують все, що у них є: від гранатометів до артилерії та ударних вертольотів.

Маляр розповіла, що російська піхота намагалась обійти машину з двох боків. А коли окупантів знищили автоматичною гарматою, росіяни оголосили полювання на українського "Бредлі" й ввели у бій два танки Т-72.

Обидва російські танки було одразу спалено. "Бредлі" оснащений важкою протитанковою ракетою TOW, якою вміло скористався екіпаж.

На Запорізькому напрямку "Бредлі" знищив два російські танки.На Запорізькому напрямку "Бредлі" знищив два російські танки. Фото: t.me/annamaliar

"Бредлі", яким українські військові знищили два російські Т-72."Бредлі", яким українські військові знищили два російські Т-72. Фото: t.me/annamaliar

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах