В бою за Україну загинув капітан мелітопольського футбольного клубу

В бою за Україну загинув капітан мелітопольського футбольного клубу.

В бою за Україну загинув капітан мелітопольського футбольного клубу. Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Події
12 липня 2023 10:07

Вчора, 11 липня, на фронті загинув капітан ФК "Мелітопольська черешня" Павло Штанько.

Як повідомив мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров, до повномасштабного вторгнення Павло займався футболом і був капітаном ФК "Мелітопольська черешня". Хлопцю було всього 26 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Двоє маленьких дітей залишились без батька. Батьки – без сина. Співчуваю рідним та близьким Павла, – йдеться у повідомленні.

Павло розпочав займатися футболом у спортивній секції Генічеська. Починаючи з 2015 року грав за футбольний клуб Мелітопольська черешня – дворазового чемпіона Запорізької області. За лідерські якості та спортивні досягнення Павла обрали капітаном команди. У останньому сезоні (2021 рік) за Мелітопольську черешню він зіграв 20 матчів та забив 6 голів.

На початку повномасштабної агресії Росії Штанько пішов на фронт. У складі окремої десантно-штурмової бригади брав участь у боях на Донецькому напрямку. Павло був чотири рази поранений, але завжди повертався у стрій. Його мрією було зіграти у футбол у визволеному від російських окупантів Мелітополі. На жаль, росіяни забрали його життя.

Вічна пам’ять кожному герою, який віддає своє життя за Україну.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах