У Мелітополі російські військові зайняли чергове приміщення церкви

У Мелітополі російські військові зайняли чергове приміщення церкви.

У Мелітополі російські військові зайняли чергове приміщення церкви. Фото: gracemelitopol.org

Події
10 липня 2023 11:19

Мешканці тимчасово окупованої частини Запорізької області продовжують фіксувати рух техніки та особового складу російських щагарбників. Ворог стягує додаткові сили у Мелітополь та інші міста нашого регіону.

Як повідомив в ефірі телемарафону мер Мелітополя Іван Федоров, днями окупанти зайняли в Мелітополі чергове приміщення церкви Свідків Ієгови, що розташована в одному з густонаселених районів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Ворог, як зазвичай, прикривається цивільним населенням, розміщуючи свої військові підрозділи. Так, вони захопили в одному районі і церкву, і дитячий садок, і притулок для дітей. Також ми бачимо чергову партію ворогів, які заїжджають в наші будинки, квартири. Вони сьогодні точно не збираються бігти з тимчасово окупованого Мелітополя, – зазначив Іван Федоров.

Міський голова впевнений, що наразі рано говорити про відступ окупантів, бо вони надто довго готували оборону – мінували поля, будівництво захисних споруд за останні півтора року та багато іншого.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах