РФ "націоналізувала" всі бази відпочинку в Кирилівці та перетворила їх на військові

РФ "націоналізувала" всі бази відпочинку в Кирилівці та перетворила їх на військові.

РФ "націоналізувала" всі бази відпочинку в Кирилівці та перетворила їх на військові. Фото: ria-m.tv

Події
05 липня 2023 17:55

Російська окупаційна влада продовжує привласнювати бази відпочинку в тимчасово захоплених Кирилівці, Приморську та Бердянську.

Як повідомили у Центрі національного спротиву, вже другий рік поспіль в окупованих курортних населених пунктах немає туристів, а отже, і немає заробітку у місцевих жителів. Через це люди виїжджають на підконтрольну Україні територію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На сьогодні російські окупаційні війська "націоналізували" всі бази відпочинку в Кирилівці та змінили їхнє цільове призначення з туристичних на військові.

Сьогодні можна побачити безлюдний курорт та Азовське море без людей на пляжі.

За інформацією голови територіальної громади Івана Малєєва, до окупованої Кирилівки приїжджає велика кількість російських військових, у тому числі й "вагнерівці". Вони мешкають на базах відпочинку. Щоби заселити загарбників, деяких людей навіть виселяють зі їх власних будинків. Окупанти заїжджають у селище, перебувають там певний час та їдуть. Він також зазначив, що мирним жителям дуже складно виїхати із селища. Тиск ворога на людей зріс.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах