Як виглядає курортна Кирилівка на Азовському морі у пік сезону (відео)

Який вигляд має тимчасово окупована Кирилівка у червні 2023 року.

Який вигляд має тимчасово окупована Кирилівка у червні 2023 року. Фото: romashka-kirillovka.com.ua

Події
19 червня 2023 17:07

Цього року ніхто не думає про відпочинок на Азовському морі через повномасштабне вторгнення Росії на територію України. Адже замість морського пейзажу люди тікають від ракет та ховаються від окупантів. Проте є ті, хто все-таки відпочиває в окупації. Дивіться в матеріалі, як зараз виглядає найпопулярніше курортне селище – Кирилівка.

Раніше, кожен, хто їхав до Кирилівки, проїжджав село Лиманське, де майже біля кожного будинку торгували рибою та вином. Зараз у Лиманському майже порожньо – на все село лише декілька торговців із сушеною рибою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше у середині червня в курортному селищі вже було повно людей на пляжах, а ввечері було складно пройтись по головним "артеріям" Кирилівки. Проте в цьому році, як і в минулому, окупаційна влада "звільнила" Азовське море від курортного сезону.

Так, хоч у самій Кирилівці не безлюдно, проте вулиці у селищі майже порожні. Працюють атракціони, люди співають українські пісні в караоке на Федотовій косі, проте це не та Кирилівка, яку ми всі знаємо і пам'ятаємо.

А ось море зустрічає поодиноких "відпочиваючих" чистою та теплою водою. Що примітно, за словами місцевих, Азовське море зустріло їх без медуз.

Нагадаємо, що Кирилівка все ще перебуває під тимчасовою окупацією. Їхати туди треба через блокпости, які зробили російські військові, через обстріли та міни. Тому ми просимо людей все ж таки утриматися від відпочинку в Кирилівці, поки українські військові не ліквідують усіх окупантів у Запорізькій області та Україна не поверне контроль над територіями.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах