У Бердянську окупанти вбили двох неповнолітніх українців

У Бердянську окупанти вбили двох неповнолітніх українців -

У Бердянську окупанти вбили двох неповнолітніх українців - фото: mipl.org.ua

Події
25 червня 2023 13:37

Колаборант Володимир Рогов заявив, що у тимчасово окупованому Бердянську вбили двох неповнолітніх українських партизанів.

За словами Рогова, все сталося 24 червня близько 19:00. Люди відпочивали на міській набережній і тут "двоє бойовиків" відкрили вогонь з автоматів. Представники окупаційних правоохоронців "заблокували і знищили" хлопців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рогов повідомив, що один із убитих – Тигран Оганнісян. Це підтвердило і видання "Бердянськ сьогодні". Там опублікували відеоповідомлення, на якому Тигран із автоматом у руках прощається перед загибеллю. Хлопець каже, що вбив чи поранив щонайменше двох окупантів.

Ольга Решетилова – координаторка "Медійної ініціативи з прав людини" – сказала, що другий загиблий партизан – Микита Ханганов. Обидва хлопці були 2006 року народження. З її слів, вдень перед убивством хлопці відзначилися в окупаційній поліції. За півгодини до дзвінка слідчого батькам про те, що хлопців убито, мама Тиграна розмовляла з ним по телефону. Тигран був спокійний, казав, що гуляють із Микитою і думають, як святкувати день народження хлопця. Сьогодні йому мало виповнитися 17 років.

Батьки тіл хлопчиків ще не бачили. Рідних допитують та обшукують із вчорашнього вечора.

Нагадаємо, раніше Тигран та Микита з тимчасово окупованого Бердянська отримали звинувачення від Слідчого комітету РФ у нібито підготовці диверсії на залізниці. Їм загрожувало до 20 років ув'язнення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах