У Запоріжжі розпочали демонтаж частини зруйнованого будинку

У Запоріжжі розпочали демонтаж частини зруйнованого будинку.

У Запоріжжі розпочали демонтаж частини зруйнованого будинку. Фото: t.me/kurtievofficial

Події
24 червня 2023 15:36

Вранці 6 жовтня ракета із ЗРК С-300 зруйнувала під’їзд будинку на вулиці Сталеварів, 16. На початок відновлювальних робіт цієї частково зруйнованої багатоповерхівки з міського бюджету було виділено 27,8 мільйона гривень. Наразі робітники розпочали демонтажні роботи.

Як повідомив виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв, вчора, 23 червня, представники профільних служб, проектанти та підрядники зустрілися із власниками квартир постраждалого внаслідок російської агресії будинку. Вони розповіли, що спочатку буде демонтовано частину третього під’їзду, який надалі відновлять.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також буде проведено термомодернізацію будинку та заміну всієї покрівлі. Останній етап – благоустрій прилеглої території.

Завдання підрядника на цей рік – відбудувати конструкції третього під’їзду на початок зими, замінити покрівлю та підключити комунікації. Це дозволить у 2024 році перейти до внутрішніх робіт.

Куртєв повідомив, що мешканцям будинку допоможуть вивезти речі та скусували оплату за прибирання прибудинкової території, на якій розгорнуто будівельний майданчик.

У Запоріжжі розпочали демонтаж частини зруйнованого будинку.У Запоріжжі розпочали демонтаж частини зруйнованого будинку. Фото: t.me/kurtievofficial

У Запоріжжі розпочали демонтаж частини зруйнованого будинку.У Запоріжжі розпочали демонтаж частини зруйнованого будинку. Фото: t.me/kurtievofficial

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах