Полковник ЗСУ повідомив, що партизани підірвали міст у Дніпрорудному

Полковник ЗСУ повідомив, що партизани підірвали міст у Дніпрорудному.

Полковник ЗСУ повідомив, що партизани підірвали міст у Дніпрорудному. Ілюстративне фото: anga.ua

Події
24 червня 2023 13:18

Україну захищають не тільки Збройні сили України, а і мирні мешканці, які опинилися в тимчасовій окупації. Один з таких прикладів – підірванний партизанами міст у Дніпроруднму Запорізької області.

Як повідомив полковник ЗСУ Анатолій Штефан, в результаті вибуху вибило три опори моста, тепер важка техніка та озброєння окупантів не проїдуть там.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Інформація підтверджена. Фото зробити можливості немає, орки всюди оточили територію. Сьогодні у Дніпрорудному партизани відпрацювали міст. В результаті вибуху вибило три опори, важка техніка та озброєння вже не пройде. Цією дорогою орки логістично підтримувати війська на оріховському напрямку. Дякую мужнім землякам. Пізніше обов'язково оприлюднемо ваші імена. Ви справжні Герої, – зазначає він. 

Раніше ми також писали, що українські військові провели контрнаступальні операції щонайменше на двох ділянках Запорізького фронту, прорвавши лінію оборони та просунувшись углиб позицій РФ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах