ЗСУ прорвали лінію оборони та просунулися углиб позицій РФ на Запорізькому напрямку

ЗСУ прорвали лінію оборони та просунулися углиб позицій РФ на Запорізькому напрямку.

ЗСУ прорвали лінію оборони та просунулися углиб позицій РФ на Запорізькому напрямку. Фото: bbc.com

Події
24 червня 2023 10:33

Українські військові провели контрнаступальні операції щонайменше на двох ділянках Запорізького фронту.

Як повідомили у Генеральному штабі ЗСУ, українські війська досягли успіхів на південь від Оріхова на лінії Новоданилівка-Роботине та на південний схід від Оріхова на лінії Мала Токмачка-Новофедорівка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому аналітики Інституту вивчення війни (ISW) зазначили, що українські війська провели контрнаступальні операції щонайменше на двох ділянках фронту.  

- Російські військові блогери стверджували, що українські війська продовжували обмежені атаки в районі західного кордону Донецької та східної Запорізької областей і досягли незначних успіхів на південний захід від Великої Новосілки. Також вони стверджували, що українські сили прорвали російську оборону на північ від Роботиного та просунулися на позиції в межах 1,5 кілометрів на північ від населеного пункту, – сказано у зведенні. 

Нагадаємо, що Збройні сили України продовжують наступальні дії на Запорізькому напрямку та закріплюються на звільнених територіях. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах