РФ зазнає великих втрат у Запорізькій області: окупантів лікують у захоплених лікарнях

РФ зазнає великих втрат у Запорізькій області: окупантів лікують у захоплених лікарнях.

РФ зазнає великих втрат у Запорізькій області: окупантів лікують у захоплених лікарнях. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
17 червня 2023 15:31

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області, де тривають важкі бої, російські військові продовжують зазнавати великих втрат. Однак РФ намагається приховати цю інформацію.

Як повідомили у зведенні Генерального штаба Збройних сил України, командування окупантів встановило новий порядок лікування поранених російських військовослужбовців, згідно якого евакуації до РФ підлягають виключно офіцери.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сержантський та рядовий склад, незалежно від важкості та складності поранення, підлягає лікуванню на тимчасово захоплених територіях України.

Для забезпечення виконання цього рішення загарбники збільшують кількість ліжкомісць у місцях, які використовуються ними у якості військових шпиталів.

Нагадаємо, що на тимчасово окупованих територіях Запорізької області російські загарбники стали перевдягатися в цивільний одяг й пересуватися по місту на велосипедах чи скутерах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах