Через контрнаступ ЗСУ: РФ перекидає ударні вертольоти у Бердянськ

Через контрнаступ ЗСУ: РФ перекидає ударні вертольоти у Бердянськ.

Через контрнаступ ЗСУ: РФ перекидає ударні вертольоти у Бердянськ. Фото: radiosvoboda.org

Події
17 червня 2023 11:28

На півдні України РФ посилила свої ударні вертолітні сили в Запорізькому регіоні. На супутникових знімках виявлені російські ударні гелікоптери.

За даними аналітиків міноборони Британії, РФ розгорнула понад 20 додаткових вертольотів в аеропорту Бердянська, приблизно за 100 кілометрів за лінією фронту. Про це повідомляє розвідка міністерства оборони Великої Британії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними британської розвідки, є припущення про тимчасову перевагу російських збройних сил у повітряному просторі на півдні України. Це пов'язано з перекиданням додаткових ударних гелікоптерів на цей регіон у відповідь на контрнаступ з боку України

З початку українських контрнаступальних операцій на півдні України РФ посилила свої ударні вертолітні сили в регіоні. 

- У постійному змаганні між авіацією та засобами протидії їй Росія, ймовірно, отримала на півдні України тимчасову перевагу, зокрема завдяки ударним вертольотам, які можуть застосовувати ракети більшої дальності по наземних цілях, – зазначають в огляді.

Раніше ми також писали, що Сили оборони України мають частковий успіх внаслідок наступальної операції на Бердянському напрямку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах