Суд звільнив від покарання винуватця ДТП на Космосі, в якому загинули троє людей

Моторошне смертельне ДТП на Космосі: у Запоріжжі випустили із СІЗО винуватця.

Моторошне смертельне ДТП на Космосі: у Запоріжжі випустили із СІЗО винуватця. Фото: facebook.com/Anna Razumovskaya

Події
08 червня 2023 16:11

Комунарський районний суд Запоріжжя звільнив від відбування покарання Дениса Бондаря, який літом 2022 року на вулиці Європейській вчинив масове смертельне ДТП.

Як повідомили в суді, під час руху в районі будинку №34 по вулиці Європейський водій BMW, маючи можливість побачити на дорозі пішохода та зменшити швидкість руху та зупинити авто, не вжив відповідних заходів, продовжив рух внаслідок чого скоїв передньою частиною кузова наїзд на людину.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Суд встановив що водій рухався на автомобілі BMW зі швидкістю 91 кілометр на годину.

Так, суд вирішив визнати водія BMW винуватим у жахливій аварії, але замінити п'ть років позбавлення волі трьома роками іспитового терміну. Тобто, умовне покарання.

Вирок поки не набув законної сили, але оскаржувати його прокуратура не буде, адже вона затвердила сама угоду з водієм про визнання винуватості. 

Vgorode попереджає, що фото для людей 18+ 

У Запоріжжі на Космосі сталася страшна смертельна ДТП.У Запоріжжі на Космосі сталася страшна смертельна ДТП. Фото: facebook.com/Anna Razumovskaya

Нагадаємо, близько першої години дня 28 липня 30-річний водій автомобіля BMW під час руху вулицею Європейською врізався в припарковані автомобілі. В результаті постраждали п'ять легковиків і шестеро людей. Один пенсіонер 1939 року народження загинув на місці події. Того ж дня у лікарні помер 50-річний чоловік. Вночі у лікарні помер 51-річний постраждалий. Ще троє людей із політравмами залишаються у лікарні.

Зазначимо, що четверо постраждалих – працівники "Зеленбуду", які в момент ДТП косили газони. Серед них одна жінка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах