Військовий із Запоріжжя увійшов до складу національної збірної на Ігри Нескорених

Військовий із Запоріжжя увійшов до складу національної збірної на Ігри Нескорених.

Військовий із Запоріжжя увійшов до складу національної збірної на Ігри Нескорених. Фото: facebook.com/InvictusGamesTeamUkraine

Події
06 червня 2023 16:30

Вчора, 5 червня, оголосили склад збірної України для участі у міжнародних змаганнях Invictus Games (Ігри Нескорених), які відбудуться в Дюссельдорфі у вересні 2023 року. Серед 25 спортсменів з усієї країни – військовослужбовець із Запоріжжя Костянтин Кобиляну.

Як повідомили організатори, військовослужбовець Збройних сил України Костянтин Кобиляну буде змагатись у настільному тенісі та стрільбі з лука.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що Ігри Нескорених – міжнародний захід з адаптивних видів спорту для ветеранів та діючих військовослужбовців, які отримали травми, поранення (видимі та невидимі) або ж захворіли внаслідок участі в бойових діях. Ігри були засновані в 2014 році принцом Гаррі, Герцогом Сассекським.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах